Overwinteren

Naar de zon

Naar de zon met ZonPlus | Samen overwinterenWaarom zou je binnen blijven zitten tijdens de koude, grauwe winterdagen? Ga liever met onze gezellige groep overwinteraars mee naar de zon! Kom genieten en ontdek onze mooie bestemmingen.

Niets moet

Niets moet met ZonPlus | Samen overwinterenMet ZonPlus overwinteren is geen strak georganiseerde groepsreis, maar betekent wel dat er meestal andere Vlamingen in de buurt zijn voor gezamenlijke activiteiten en gezellige contacten. Samen beleef je de leukste tijd.

Activiteiten

Activiteiten met ZonPlus | Samen overwinteren

Zalig luieren of actief deelnemen aan de activiteiten die georganiseerd worden: jij kiest. Je kan steeds vrijblijvend deelnemen: een uitstap, sport, cultuur, natuur, groepsdiner, avondactiviteiten, … Of met anderen een restaurant zoeken waar de kok je lievelingseten wil klaarmaken…

 

Gerust genieten

Gerust genieten met ZonPlus | Samen overwinteren

Mocht er ter plaatse toch ergens een probleem zijn, dan kunnen we elkaar helpen. Gewoonlijk is er ook een Nederlandstalige gastheer/gastvrouw ter plaatse. Redenen genoeg om met een gerust hart mee te overwinteren. Je moet enkel genieten.

De wereld is een dorp

De wereld is een dorp met ZonPlus | Samen overwinteren

Dankzij internet zorgen we ervoor dat je kan videobellen met familie en vrienden. Je leest je eigen krant ’s morgens op een tablet en diegenen die dat willen kunnen kijken naar de Vlaamse televisie.

Vlamingen als buren

ZonPlus | 2016

Op een zonnig terras of tijdens een wandeling vrienden worden met andere Vlamingen die ook overwinteren. Samen gaan eten, kaarten, … Een heerlijke tijd en nieuwe vriendschappen voor het leven!

 

Contacteer ons