Thailand

Naar de zon

Naar de zon met ZonPlus | Samen overwinterenWaarom zou je binnen blijven zitten tijdens de grauwe dagen? Ga liever wonen waar het altijd warm is! Kom genieten in Thailand.

Niets moet

Niets moet met ZonPlus | Samen overwinterenAangenaam leven met andere Vlamingen in de buurt, voor gezamenlijke activiteiten en gezellige contacten. Samen beleef je de leukste tijd.

Activiteiten

Activiteiten met ZonPlus | Samen overwinteren

Zalig luieren of actief deelnemen aan de activiteiten die georganiseerd worden: jij kiest. Je kan steeds vrijblijvend deelnemen: een uitstap, sport, cultuur, natuur, groepsdiner, avondactiviteiten, … Of met anderen een restaurant zoeken waar de kok je lievelingseten wil klaarmaken…

Gerust genieten

Gerust genieten met ZonPlus | Samen overwinteren

Mocht er ter plaatse toch ergens een probleem zijn, dan kunnen we elkaar helpen. Redenen genoeg om met een gerust hart te vertrekken. Je moet enkel genieten.

De wereld is een dorp

De wereld is een dorp met ZonPlus | Samen overwinteren

Dankzij internet zorgen we ervoor dat je kan videobellen met familie en vrienden. Je leest je eigen krant ’s morgens op een tablet en diegenen die dat willen kunnen kijken naar de Vlaamse televisie.

Vlamingen als buren

Op een zonnig terras of tijdens een strandwandeling vrienden worden met andere Vlamingen die er ook wonen. Samen gaan eten, kaarten, … Een heerlijke tijd en nieuwe vriendschappen voor het leven!